Προϊόντα για τοίχους

Προϊόντα για τοίχους

AK-20 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Πεδία εφαρμογής: Κόλληση απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων (π.χ. gres porcelanato), πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων κ..

3,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,98€

BETOCHROM ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΡΩΜΑ

Το Betochrom Διαλυτικού είναι ειδικό ακρυλικό τσιμεντόχρωμα διαλύτου που προστατεύει αποτελεσματικά τις επιφάνειες από μπετό όπως δάπεδα για καθημερινή χρήση και ήπια καταπόνηση, σκάλες, πλακόστρωτα, πεζοδρόμια, αυλές, γκαράζ και τοίχους. Συνιστάται ..

7,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

DUROCRET ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΜΑ

Ρητινούχο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα. Κατάλληλο για επισκευές επιφανειών σκυροδέματος, τοιχοποιιών, σοβάδων, κατασκευή κορφιάδων στεγών, κατασκευή λουκιών κτλ.Παρέχει αντοχή σε τριβές, πολύ καλή πρόσφυση με το υπόστρωμα,υδαταπωθητικότητα,απλοποίησ..

3,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,98€

FIT ACRYLIC

Το FIT ACRYLIC είναι ακρυλικό χρώμα γενικής χρήσης, για εξωτερικές επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τούβλα με καλές αντοχές στις καιρικές συνθήκες και την υψηλή αλκαλικότητα. Αποτελεί οικονομική λύση για επιφάνειες που χρειάζονται συχνό βάψιμο και φρεσκά..

Καλέστε Για Τιμή

FIT ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ

Το FIT EMULSION είναι πλαστικό χρώμα γενικής χρήσης, κατάλληλο για τη βαφή εσωτερικών επιφανειών όπως τοίχοι, ταβάνια, αποθήκες, κλιμακοστάσια. Αποτελεί οικονομική λύση με υπογραφή, για χώρους που χρειάζονται συχνό βάψιμο και φρεσκάρισμα, όπως δημόσι..

Καλέστε Για Τιμή

FIT ΥΔΡΟΧΡΩΜΑ

Tο FIT HYDROCHROMA είναι χρώμα για χρήση σε ταβάνια, κλιμακοστάσια, αποθήκες, και γενικά όπου δεν απαιτούνται αντοχές σε πλύσιμο και λέκιασμα. Αποτελεί την εξαιρετικά οικονομική και αξιόπιστη λύση για τους επαγγελματίες που επιλέγουν αρχικό βάψιμο με..

Καλέστε Για Τιμή

KNAUF EXTRA WHITE

Στόκος σπατουλαρίσματος για εσωτερικούς χώρους. Πρόκειται για ένα μεγάλου χρόνου ξήρανσης υλικό σπατουλαρίσματος και φινιρίσματος με βάση πολυμερές οξικού βινυλίου σε μορφή σκόνης. Προορίζεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και εφαρμόζεται σε τοίχου..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

KNAUF FUGENFULLER LEICHT

Το Knauf Fugenfuller leicht είναι στόκος με βάση το γύψο για αρμολλόγηση με το χέρι και ταινία αρμού σε γυψοσανίδες με άκρα HRAK, AK και για επικόλληση και στοκάρισμα γωνιόκρανων. Επίσης κατάλληλο για επιδιόρθωση ρωγμών και χτυπημάτων σε γυψοσανίδες ..

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

KNAUF ROTBAND ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΟΒΑΣ

Ο Knauf ROTBAND είναι έτοιμος σοβάς εσωτερικών χώρων με βάση τον Γύψο και κατάλληλα επεξεργασμένο περλίτη και διαβαθμισμένη μαρμαρόσκονη. Ανήκει στην ομάδα κονιαμάτων PIV a σύμφωνα με το DIN I8550. Είναι το ιδανικό προϊόν για σοβάτισμα με το χέρ..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

KNAUF SUPER FINISH

Ετοιμόχρηστο υλικό φινιρίσματος σε μορφή πάστας.Για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ιδανικό για χρήση με το χέρι και με μηχανή Airless. Για σπατουλάρισμα γυψοσανίδων, μπετόν και επιφανειών σοβά.Συσκευασία: 6kg και 20Kg..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

KNAUF ΓΥΨΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑΣ

Λεπτόκοκκος υψηλής αντοχής γύψος για γύψινες διακοσμήσειςΣυσκευασία 5Kg..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

NEOPAL KITCHEN & BATHROOM

Το NEOPAL KITCHEN & BATHROOM ECO είναι οικολογικό αντιμικροβιακό πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας. Είναι πιστοποιημένο για την εξαιρετική αντιμικροβιακή του δράση. Περιέχει ειδικές μυκητοκτόνες ουσίες που προστατεύουν την επιφάνεια του φιλμ του..

Καλέστε Για Τιμή

Εμφάνιση 1 έως 12 από 40 (4 Σελ.)