Χρώμα Μεταλλικό

Χρώμα Μεταλλικό

1Κ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ

Βερνίκι διάφανο, ενός συστατικού σε μορφή σπρέι. Υψηλής γυαλάδας, ταχυστέγνωτο, ιδανικό για όλες τις επιφάνειες.Μόνο για επαγγελματική χρήση.Κίνδυνος. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Περιέκτης υπο πίεση: μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Προκαλεί ερεθισμό..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

LESONAL 2K HS Extra Clear RTS

Ένα βερνίκι δυο συστατικών σε σπρέι με εξαιρετική γυαλάδα και μέλωμα. Κατάλληλο για χρήση σε μεγάλο εύρος συνθηκών εφαρμογής.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικροεπισκευές έως και επισκευές ολόκληρων κομματιών. Παρέχει αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας σε οικο..

23,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,95€

METALLIC PAINT

Έτοιμες μεταλλικές αποχρώσεις και αποχρώσεις πέρλας οι οποίες διακρίνονται για την "καθαρότητα" τους, το μεταλλικό εφέ και τις θεαματικές ανακλαστικές ιδιότητες.Πρόκειται για χρώμα διπλής επίστρωσης(Απαιτείται επικάλυψη με βερνίκι), βάση διαλύτη, έτο..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

METALLIC PAINT ΣΕ ΣΠΡΕΙ

Έτοιμες μεταλλικές αποχρώσεις και αποχρώσεις πέρλας οι οποίες διακρίνονται για την "καθαρότητα" τους, το μεταλλικό εφέ και τις θεαματικές ανακλαστικές ιδιότητες. Πρόκειται για χρώμα διπλής επίστρωσης(Απαιτείται επικάλυψη με βερνίκι), βάση διαλύτ..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)