Φροντίδα Ελαστικών/Ζαντών

Φροντίδα Ελαστικών/Ζαντών

ALL PURPOSE CLEANER ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαριστικό σπρεϋ γενικής χρήσης.Απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά σκληρή βρωμιά,λίπη και πίσσα στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Προσφέρει άριστο και ασφαλή καθαρισμό σε όλους τους τάπητες και σε υφάσματα ταπετσαρίας. Καθαρί..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

BRAKE CLEANER

Καθαριστικό φρένων σε μορφή σπρέι. Ισχυρό καθαριστικό, με υψηλές διαλυτικές ιδιότητες. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα υπολείμματα από τακάκια, λάδια, γράσο και σκόνη δρόμου. Δε διαβρώνει.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Πε..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Endurance Tire Gel

Προστατευτικό και γυαλιστικό τζέλ ελαστικών μακράς διάρκειας. Προστασία που διαρκεί βδομάδες, όχι απλά μέρες, ακόμα και σε συνεχόμενα πλυσίματα ή βροχή.Η θρυλική σύνθεση της Meguiars  προστατεύει και καθαρίζει τα ελαστικά, δίνοντας πλούσιο κα..

17,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

HotShine Tyre Spray

Προστατευτικό σπρεϋ ελαστικών. Δίνει στα ελαστικά βαθειά γυαλάδα με "υγρή" όψη. Συνδυαστική φόρμουλα πολυμερών με υψηλή αντίσταση στο νερό και αντιοζονικής τεχνολογίας, για λαμπερή εμφάνιση με προστασία μεγάλης διάρκειας. Διατηρεί μαύρα τα ελαστικ..

18,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,92€

MEGUIAR'S ULTIMATE ALL WHEEL CLEANER

Ισχυρό καθαριστικό σπρέι ζαντών. Το πιο δυνατό και ταυτόχρονα ασφαλές καθαριστικό μας για όλα τα φινιρίσματα ζάντας. Αλλάζει χρώμα καθώς καθαρίζει! Κάνει την σκόνη φρένων μωβ και την βρωμιά οδοστρώματος καφετί. Χρήση σε στεγνό τροχό. Γρήγορα δια..

21,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€

MORRIS WHEEL CLEANER

Καθαριστικό ζαντών. Αφαιρεί εύκολα τα υπολείμματα από τα τακάκια και τις βρομιές του δρόμου. Γυαλίζει και προστατεύει. Ουσία εντατικού καθαρισμού για τις στεφάνες και μουαγιέ. Γρήγορο και εύκολο στην επάλειψη. Εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες. ..

4,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,87€

SONAX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΖΑΝΤΩΝ

Καθαριστικό ζαντών αλουμινίου.Ισχυρό καθαριστικό ζαντών για τον γρήγορο καθαρισμό από τις βρωμιές και τη μαύρη σκόνη από τα δισκόφρενα. Κατάλληλο για όλες τις ζάντες από ατσάλι και βαμμένο αλουμίνιο.Οδηγίες χρήσης: αφήστε τις ζάντες να κρυώσουν ..

11,71€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,44€

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)