Εξοπλισμός Γυαλίσματος

Αυτοκίνητο - Εξοπλισμός Γυαλίσματος

MEGUIAR'S ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΙΚΡΟΙΝΩΝ 5"

Νέας τεχνολογίας γυαλιστικός δίσκος μικροϊνών για επαναφορά του χρώματος με υψηλής γυαλάδας τελείωμα, χωρίς ολογράμματα.Κατάλληλο για χρήση με έκκεντρο αλοιφαδόρο.Πλένεται στο πλυντήριο. Διάμετρος 12,5cm.Συσκευασία: Σετ 2 τεμαχίων..

41,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,47€

MEGUIAR'S ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟ

Καινοτόμο μαλακό σφουγγάρι, χαμηλού προφίλ, βελτιωμένο για καλύτερα αποτελέσματα τελειώματος.Βελτιωμένη τεχνολογία αφρώδους υλικού εξαφανίζει μικρές επιφανειακές ατέλειες, ενώ επαναφέρει την γυαλάδα χωρίς αράχνες.Το ιδανικό σφουγγάρι για εφαρμογή κερ..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

7940 SIAAIR 150mm

Μαλακός λειαντικός δίσκος με σύστημα velcro και με βάση από σφουγγάρι. Ιδανικός για το τελειωτικό τρίψιμο με λίγο νερό, πρίν τη βαφή και για το φινίρισμα βερνικιών, με δυνατότητα χρήσης ακόμα και σε δύσκολες επιφάνειες. Ιδανικό για εργασίες γυαλίσματ..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

7940 SIAAIR 80mm

Μαλακός λειαντικός δίσκος με σύστημα velcro και με βάση από σφουγγάρι.Το μέγεθός του το καθιστά κατάλληλο για μικροεπισκευές, προετοιμασία μικρών επιφανειών προς γυάλισμα καθώς και για ξεθάμπωμα φαναριών. Ιδανικός για το τελειωτικό τρίψιμο με λίγο νε..

1,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,37€

EINHELL ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟΣ

Ηλεκτρικός αλοιφαδόρος για εργασίες γυαλίσματος. Εργονομικός σχεδιασμός, για άνεση και  ευκολία χειρισμού κατά τη διάρκεια γυαλίσματος. Ηλεκτρονική ρύθμιση στροφών, εύκολη και γρήγορη αλλαγή σφουγγαριού μέσω συστήματος Velcro (Χρατς), διακόπτης ..

75,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 60,48€

HEADLIGHT LENS RESTORATION SYSTEM

Σύστημα καθαρισμού φαναριών. Απομακρύνει αποτελεσματικά γρατζουνιές και θαμπάδα απο τα φανάρια του αυτοκινήτου, κάνοντας τα να φαίνονται καινούρια! Για χρήση με οικιακό δράπανο. Πολύ εύκολο στην εφαρμογή. Το κίτ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά:1..

28,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 22,58€

MEGUIAR'S QUICK DETAILER

Είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο πλύσιμο & κέρωμα. Απομακρύνει βλαβερούς ρύπους πριν να καταστρέψουν το φινίρισμα. Αφαιρεί με ασφάλεια σκόνη, δαχτυλιές, κηλίδες νερού και περιττώματα πουλιών, χωρίς να χαράζεται η επιφάνεια. Για ενισχυμέ..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

MEGUIAR'S ΚΟΠΤΙΚΗ ΓΟΥΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟ

100% φυσική γούνα, με τετραπλή πλεγμένη τρίχα για γρηγορότερη κοπτική ικανότητα. Απομακρύνει δραστικά σημάδια γυαλοχαρταρίσματος και έντονες ατέλειες. Για χρήση με περιστροφικό-rotary αλοιφαδόρο. Διάμετρος 20cm...

34,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 27,42€

MEGUIAR'S ΚΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΙΚΡΟΙΝΩΝ 5"

Νέας τεχνολογίας κοπτικός δίσκος μικροϊνών για απομάκρυνση μέτριων ατελειών απο την επιφάνεια του χρώματος, χωρίς ολογράμματα. Σχεδιασμένο με αφρώδες πέλμα για άριστες κοπτικές ιδιότητες. Κατάλληλο για χρήση με έκκεντρο αλοιφαδόρο. Πλένεται στο πλυντ..

41,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,47€

MEGUIAR'S ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΈΚΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟ

Καινοτόμο σκληρό σφουγγάρι, χαμηλού προφίλ, βελτιωμένο για καλύτερη κοπτικότητα και μεγαλύτερη ικανότητα αφαίρεσης ολογραμμάτων.Βελτιωμένη τεχνολογία αφρώδους υλικού για κόψιμο ατελειών χωρίς αράχνες. Το ιδανικό σφουγγάρι για εφαρμογή αλοιφών και καθ..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

MEGUIAR'S ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ

Σφιχτό κέλυφος απο εξαιρετικά μαλακό αφρώδες υλικό για απαλή εφαρμογή γυαλιστικών, κεριών και προστατευτικών υλικών. Διασφαλίζει ασφαλή εφαρμογή κεριού χωρίς δημιουργία ολογραμμάτων. Χρήση σε όλες τις επιφάνειες, όπως και σε δέρμα, βινύλιο, λάστιχο.Π..

1,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,81€

MEGUIAR'S ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟ

Καινοτόμο μέτριο σφουγγάρι, χαμηλού προφίλ, βελτιωμένο για καλύτερα αποτελέσματα γυαλίσματος.Βελτιωμένη τεχνολογία αφρώδους υλικού εξαφανίζει μικρές επιφανειακές ατέλειες, ενώ επαναφέρει την γυαλάδα χωρίς αράχνες.Το ιδανικό σφουγγάρι για εφαρμογή γυα..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 61 (6 Σελ.)