Γυάλισμα/Προστασία Χρώματος

Γυάλισμα/Προστασία Χρώματος

JET SEAL MATTE ΚΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΤ ΧΡΩΜΑΤΑ

Ανθεκτική προστασία από τα πιο σκληρά φαινόμενα. Σχεδιασμένο ειδικά για ματ φινιρίσματα. Η σύνθετη φόρμουλα κεριού, διαρκεί περισσότερο για καλύτερη προστασία. Βοηθά στην απορρόφηση της επικίνδυνης υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας UV, της ρύπανσης, τω..

55,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 44,35€

MEGUIAR'S ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΙΚΡΟΙΝΩΝ 5"

Νέας τεχνολογίας γυαλιστικός δίσκος μικροϊνών για επαναφορά του χρώματος με υψηλής γυαλάδας τελείωμα, χωρίς ολογράμματα.Κατάλληλο για χρήση με έκκεντρο αλοιφαδόρο.Πλένεται στο πλυντήριο. Διάμετρος 12,5cm.Συσκευασία: Σετ 2 τεμαχίων..

41,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,47€

MEGUIAR'S ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟ

Καινοτόμο μαλακό σφουγγάρι, χαμηλού προφίλ, βελτιωμένο για καλύτερα αποτελέσματα τελειώματος.Βελτιωμένη τεχνολογία αφρώδους υλικού εξαφανίζει μικρές επιφανειακές ατέλειες, ενώ επαναφέρει την γυαλάδα χωρίς αράχνες.Το ιδανικό σφουγγάρι για εφαρμογή κερ..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

3M Extra Fine Plus 80349

Μια νέα αλοιφή με εξαιρετικές ιδιότητες, ειδικά σχεδιασμένη για τις μοντέρνες αντιχαρακτικές βαφές αυτοκινήτων. Επίσης ιδανική για συμβατικές βαφές μιας και με ένα προϊόν έχετε τα αποτελέσματα χοντρής αλοιφής – με μάλλινη γούνα έχετε μεγάλη κ..

39,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,25€

3M Fast Cut Plus Extreme 51815

Η 3M™ Perfect-It™ Χονδρή Αλοιφή Fast Cut Plus Extreme είναι μια υψηλής κοπτικότητας χονδρή αλοιφή σχεδιασμένη να αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις γραμμές λείανσης μετά απο τις διεργασίες εξομάλυνσης και αφαίρεσης ατελειών με 3M 260L P1500 και T..

46,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 37,50€

3M Ultrafina SE 50383

Έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί γρήγορα τις κυκλικές γραμμές και τα ολογράμματα που δημιουργήθηκαν κατά το γυάλισμα χρώματος αυτοκινήτων. το αποτέλεσμα είναι υψηλής ποιότητας γυαλάδα χωρίς κυκλικές γραμμές και ολογράμματα. Συσκευασία : 1 lt..

39,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,25€

7940 SIAAIR 150mm

Μαλακός λειαντικός δίσκος με σύστημα velcro και με βάση από σφουγγάρι. Ιδανικός για το τελειωτικό τρίψιμο με λίγο νερό, πρίν τη βαφή και για το φινίρισμα βερνικιών, με δυνατότητα χρήσης ακόμα και σε δύσκολες επιφάνειες. Ιδανικό για εργασίες γυαλίσματ..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

7940 SIAAIR 80mm

Μαλακός λειαντικός δίσκος με σύστημα velcro και με βάση από σφουγγάρι.Το μέγεθός του το καθιστά κατάλληλο για μικροεπισκευές, προετοιμασία μικρών επιφανειών προς γυάλισμα καθώς και για ξεθάμπωμα φαναριών. Ιδανικός για το τελειωτικό τρίψιμο με λίγο νε..

1,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,37€

CHEMICAL GUYS BLACKLIGHT ΚΡΕΜΑ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ

Κρέμα γυαλίσματος. Ειδικά σχεδιασμένη για μαύρα και σκουρόχρωμα αυτοκίνητα. Η πιο ομαλή και υγρή αντανάκλαση που μπορεί να υπάρξει. Ισχυρή ανθεκτικότητα, ευκολία εφαρμογής και με αντιστατική ιδιότητα.Η πλήρης συνθετικής νανοτεχνολογίας υφή του προσφέ..

42,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,87€

CHEMICAL GUYS V32 EXTREME COMPOUND ΚΟΠΤΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ

Κοπτική/χονδρή αλοιφή. Αφαιρεί τα βαθιά στροβιλίσματα, τις γρατζουνιές, την οξείδωση και την ελλαυωματική βαφή. Δημιουργεί τέλειο υπόστρωμα για το τελικό γυάλισμα. Σχεδιασμένο για κεραμικά και σκληρά βερνίκια. Τεχνολογία μικρολείανσης για απόλυτη ακρ..

23,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,55€

CHEMICAL GUYS V34 HYBRID COMPOUND ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΉ ΜΕΣΑΙΑ ΑΛΟΙΦΗ

Μεσαία/γυαλιστική αλοιφή. Αφαιρεί τα βαθιά στροβιλίσματα, τις γρατζουνιές, την οξείδωση και την ελλαυωματική βαφή. Δημιουργεί τέλειο υπόστρωμα για το τελικό γυάλισμα. Σχεδιασμένο για κεραμικά και σκληρά βερνίκια. Τεχνολογία μικρολείανσης για απόλυτη ..

23,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,55€

CHEMICAL GUYS V36 CUTTING POLISH ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ

Γυαλιστική/ψιλή αλοιφή. Αφαιρεί τις ελαφριές ώς μέτριες γρατζουνιές, στροβιλισμούς, την οξείδωση και την ελλατωματική βαφή. Εφαρμόζεται και ως γυάλισμα ενός βήματος, ή δημιουργεί τέλειο υπόστρωμα για το τελικό γυάλισμα. Ισορροπία μεταξύ κοπτικής και ..

23,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,55€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 119 (10 Σελ.)