Πλύσιμο Αυτοκινήτου

Πλύσιμο Αυτοκινήτου

ALL PURPOSE CLEANER ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαριστικό σπρεϋ γενικής χρήσης.Απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά σκληρή βρωμιά,λίπη και πίσσα στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Προσφέρει άριστο και ασφαλή καθαρισμό σε όλους τους τάπητες και σε υφάσματα ταπετσαρίας. Καθαρί..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

BRAKE CLEANER

Καθαριστικό φρένων σε μορφή σπρέι. Ισχυρό καθαριστικό, με υψηλές διαλυτικές ιδιότητες. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα υπολείμματα από τακάκια, λάδια, γράσο και σκόνη δρόμου. Δε διαβρώνει.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Πε..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Endurance Tire Gel

Προστατευτικό και γυαλιστικό τζέλ ελαστικών μακράς διάρκειας. Προστασία που διαρκεί βδομάδες, όχι απλά μέρες, ακόμα και σε συνεχόμενα πλυσίματα ή βροχή.Η θρυλική σύνθεση της Meguiars  προστατεύει και καθαρίζει τα ελαστικά, δίνοντας πλούσιο κα..

17,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

HotShine Tyre Spray

Προστατευτικό σπρεϋ ελαστικών. Δίνει στα ελαστικά βαθειά γυαλάδα με "υγρή" όψη. Συνδυαστική φόρμουλα πολυμερών με υψηλή αντίσταση στο νερό και αντιοζονικής τεχνολογίας, για λαμπερή εμφάνιση με προστασία μεγάλης διάρκειας. Διατηρεί μαύρα τα ελαστικ..

18,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,92€

MEGUIAR' S ΚΑΔΟΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ CERAMIC BLUE

Πλαστικός κάδος πλυσίματος περίπου 22 λίτρων. Για άριστο πλύσιμο, τοποθετήστε στον πυθμένα του κάδου το πλέγμα συγκράτησης ρύπων Gritt Guard® ..

17,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,71€

MEGUIAR'S QUICK DETAILER

Είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο πλύσιμο & κέρωμα. Απομακρύνει βλαβερούς ρύπους πριν να καταστρέψουν το φινίρισμα. Αφαιρεί με ασφάλεια σκόνη, δαχτυλιές, κηλίδες νερού και περιττώματα πουλιών, χωρίς να χαράζεται η επιφάνεια. Για ενισχυμέ..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

MEGUIAR'S HYBRID CERAMIC WAX

Σπρέι υβριδικό  κερί κεραμικής τεχνολογίας για γρήγορο κέρωμα κατά το πλύσιμο του αυτοκινήτου.Προηγμένη σύνθεση από διοξείδιο του πυριτίου ( SiO2 ), που χρησιμοποιείται στις κεραμικές επιστρώσεις. Μεγαλύτερη προστασία, αυξημένη διάρκεια και έντο..

21,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,34€

MEGUIAR'S NXT CAR WASH

Σαμπουάν με αναβαθμισμένη σύνθεση χάρη στην εξειδίκευση της Meguiar’s στην τεχνολογία ESP συνθετικών πολυμερών, που «χαλαρώνει» και γαλακτώνει ακόμα και την πιο δύσκολη βρωμιά.Σαμπουάν από συνθετικά πολυμερή με τεχνολογία ESP. Έχει απίστευτο αφρ..

13,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€

MEGUIAR'S ULTIMATE ALL WHEEL CLEANER

Ισχυρό καθαριστικό σπρέι ζαντών. Το πιο δυνατό και ταυτόχρονα ασφαλές καθαριστικό μας για όλα τα φινιρίσματα ζάντας. Αλλάζει χρώμα καθώς καθαρίζει! Κάνει την σκόνη φρένων μωβ και την βρωμιά οδοστρώματος καφετί. Χρήση σε στεγνό τροχό. Γρήγορα δια..

21,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€

MEGUIAR'S ULTIMATE WASH & WAX

Σαμπουάν αυτοκινήτου με κερί.Αφήνει βαθιά στιλπνότητα και φρεσκοκηρομένη γυαλάδα.Υβριδική τεχνολογία που συνδιάζει φυσικό κερί carnauba και συνθετικά πολυμερή στο πιο αναβαθμισμένο καθαριστικό, κατάλληλο για βερνίκι. Καταπληκτικός αφρός που α..

13,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€

MEGUIAR'S ΓΑΝΤΙ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΪΝΕΣ

Εξαιρετικά μαλακό δεν αφήνει χνούδι. Με ιδιαίτερα βελούδινες απορροφητικές μικροϊνες, που "σηκώνουν" και παγιδεύουν τη βρωμιά. Ασφαλής χρήση σε βερνίκι και λαμπερό φινίρισμα χωρίς "αράχνες". Με βαθύ πέλος που δε στουπώνει. Απορροφά περισσότερη σαπουν..

17,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,71€

MEGUIAR'S ΚΑΔΟΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ

Πλαστικός κάδος πλυσίματος για άριστο πλύσιμο, χωρητικότητας περίπου 13.5 λίτρων. Για άριστο πλύσιμο, τοποθετήστε στον πυθμένα  του κάδου το πλέγμα συγκράτησης ρύπων grit guard (Δε συμπεριλαμβάνεται)...

13,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 32 (3 Σελ.)