Ταμπλό/Πλαστικά

Ταμπλό/Πλαστικά

ALL PURPOSE CLEANER ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαριστικό σπρεϋ γενικής χρήσης.Απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά σκληρή βρωμιά,λίπη και πίσσα στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Προσφέρει άριστο και ασφαλή καθαρισμό σε όλους τους τάπητες και σε υφάσματα ταπετσαρίας. Καθαρί..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

MAXSHINE ΠΙΝΕΛΟ DETAILING ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ

Τα πολύ μαλακά πινέλα Detailing της Maxshine έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν σκόνη και βρωμιά από επιφάνειες. Λειτουργούν επίσης εξαιρετικά για τον καθαρισμό μικρότερων επιφανειών και λεπτομερειών. Δεν είναι επιρρεπεις σε γρατσουνιές και στις διαβρω..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

MORRIS ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ

Σπρέι γυαλιστικό ταμπλό για καθαρισμό, προστασία και καλλωπισμό του ταμπλό και άλλων τμημάτων μέσα στο αυτοκίνητο. Περιορίζει τη προσκόλληση σκόνης. Χωρίς σιλικόνη. Αντιστατικό.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υ..

2,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,10€

NATURAL SHINE PROTECTANT ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΑΛΑΔΑΣ

Προστατευτικό σπρέι φυσικής γυαλάδας για ταμπλό, βινύλιο και λάστιχο. Επαναφέρει το φυσικό χρώμα και γυαλάδα, σε βινύλιο,λάστιχο και πλαστικό. Μή λιπαρή σύνθεση, που καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει.Εξαιρετικό μπλοκάρισμα ακτινοβολίας UV.Προστα..

16,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,90€

QUIK INTERIOR DETAILER CLEANER

Καθαριστικό σπρέι εσωτερικών αυτοκινήτου. Καθαρίζει και επαναφέρει την αρχική όψη σε όλα τα εσωτερικά του αυτοκινήτου. Καθαρίζει και ανανεώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλα τα εσωτερικά του αυτοκινήτου. Επαναφέρει και προστατεύει την αρχική εμφάνιση σε..

13,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€

SONAX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Καθαριστικό προστατευτικό πλαστικών.Υψηλής ποιότητας γαλάκτωμα περιποίησης των πλαστικών και ελαστικών τμημάτων. Καθαρίζει, περιποιείται και προστατεύει εσωτερικά και εξωτερικά. διεισδύει βαθιά στην επιφάνεια και δρα εσωτερικά. Καθαρίζει τα πλαστικά ..

8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

SONAX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΜΑΤ

Καθαριστικό ματ ταμπλό. Καθαρίζει και περιποιείται όλα τα συνθετικά τμήματα του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Έχει αντιστατική δράση και έτσι αποτρέπει τη συγκέντρωση της σκόνης. Ανανεώνει και συντηρεί την ματ και δομημένη υφή ορισμένων επιφανειών (υφή..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

SUPREME SHINE PROTECTANT ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ

Προστατευτικό σπρέι έντονης γυαλάδας για ταμπλό, βινύλιο και λάστιχο. Υψηλής γυαλάδας προστασία για τη συντήρηση βινυλίου, λάστιχου και πλαστικού. Μή λιπαρή σύνθεση, που καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει.Εξαιρετικό μπλοκάρισμα ακτινοβολίας UV. Π..

18,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,52€

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)