Καθαρισμός Εσωτερικού

Καθαρισμός Εσωτερικού

ALL PURPOSE CLEANER ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαριστικό σπρεϋ γενικής χρήσης.Απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά σκληρή βρωμιά,λίπη και πίσσα στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Προσφέρει άριστο και ασφαλή καθαρισμό σε όλους τους τάπητες και σε υφάσματα ταπετσαρίας. Καθαρί..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

Gold Class Leather & Vinyl Cleaner

Καθαριστικό σπρέι δερμάτων και βινυλίου.Γρήγορο και δυνατό για την αφαίρεση εμποτισμένων λαδιών και υδροδιαλυτών κυλίδων και ταυτόχρονο απαλό για γενικό καθαρισμό.Απομακρύνει σκληρές βρωμιές και λεκέδες, αφήνοντας καθαρή εμφάνιση σαν καινούργιο.Πρ..

16,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,90€

MEGUIAR'S ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΫ ΜΟΚΕΤΑΣ & ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

Αφαιρεί οριστικά λεκέδες με βάση έλαια ή νερό. Ισχυρό καθαριστικό για επίμονες κηλίδες από γράσσο, καφέ, λεκές από ζώα, αναψυκτικά, κραγιόν, μουστάρδα, γάλα, κλπ. Ιδανικό για καθαρισμό μοκέτας, τάπητα, βινυλίου, ταπετσαρίας, σε πατάκια & ζών..

13,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€

MORRIS ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ

Σπρέι γυαλιστικό ταμπλό για καθαρισμό, προστασία και καλλωπισμό του ταμπλό και άλλων τμημάτων μέσα στο αυτοκίνητο. Περιορίζει τη προσκόλληση σκόνης. Χωρίς σιλικόνη. Αντιστατικό.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υ..

2,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,10€

NATURAL SHINE PROTECTANT ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΑΛΑΔΑΣ

Προστατευτικό σπρέι φυσικής γυαλάδας για ταμπλό, βινύλιο και λάστιχο. Επαναφέρει το φυσικό χρώμα και γυαλάδα, σε βινύλιο,λάστιχο και πλαστικό. Μή λιπαρή σύνθεση, που καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει.Εξαιρετικό μπλοκάρισμα ακτινοβολίας UV.Προστα..

16,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,90€

QUIK INTERIOR DETAILER CLEANER

Καθαριστικό σπρέι εσωτερικών αυτοκινήτου. Καθαρίζει και επαναφέρει την αρχική όψη σε όλα τα εσωτερικά του αυτοκινήτου. Καθαρίζει και ανανεώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλα τα εσωτερικά του αυτοκινήτου. Επαναφέρει και προστατεύει την αρχική εμφάνιση σε..

13,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€

SONAX ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ

Καθαρίζει και περιποιείται τα πλαστικά μέρη του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Εμποδίζει τη απόθεση σκόνης, έχει αντιστατικές ιδιότητες και περιποιείται ακόμη και τις ξύλινες επενδύσεις. Προσφέρει νέα λάμψη και φρεσκάρει την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του..

7,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

SONAX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Καθαριστικό προστατευτικό πλαστικών.Υψηλής ποιότητας γαλάκτωμα περιποίησης των πλαστικών και ελαστικών τμημάτων. Καθαρίζει, περιποιείται και προστατεύει εσωτερικά και εξωτερικά. διεισδύει βαθιά στην επιφάνεια και δρα εσωτερικά. Καθαρίζει τα πλαστικά ..

6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

SONAX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΜΑΤ

Καθαριστικό ματ ταμπλό. Καθαρίζει και περιποιείται όλα τα συνθετικά τμήματα του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Έχει αντιστατική δράση και έτσι αποτρέπει τη συγκέντρωση της σκόνης. Ανανεώνει και συντηρεί την ματ και δομημένη υφή ορισμένων επιφανειών (υφή..

9,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

SONAX ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Προστατευτικό Καθαριστικό δέρματος. Υψηλής ποιότητας λοσιόν για τον απαλό καθαρισμό των δερμάτινων ταπετσαριών του αυτοκινήτου, των δερμάτινων ρούχων των μοτοσικλετιστών και όλων των μαλακών δερμάτων. Αναζωογονεί τα χρώματα και αποκαθιστά την φυσική ..

11,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

SUPREME SHINE PROTECTANT ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ

Προστατευτικό σπρέι έντονης γυαλάδας για ταμπλό, βινύλιο και λάστιχο. Υψηλής γυαλάδας προστασία για τη συντήρηση βινυλίου, λάστιχου και πλαστικού. Μή λιπαρή σύνθεση, που καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει.Εξαιρετικό μπλοκάρισμα ακτινοβολίας UV. Π..

18,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,52€

Textile Cleaner

Καθαριστικό υφασμάτινων επιφανειών, σε μορφή σπρέι. Αποτελεσματικός αφρός, για τον καθαρισμό υφασμάτων, όπως ταπετσαρίες και σαλόνια αυτοκινήτου. Είναι ταχυστέγνωτος με διακριτικό άρωμα.Κίνδυνος.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υπο πίεση:Μπορε..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)