Κεριά/Σφραγιστικά

Κεριά/Σφραγιστικά 

CHAMALEON ΚΙΤ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 9Η

Σφραγιστικό κεραμικής προστασίας με δείκτη προστασίας 9Η.Εξαιρετικά αποτελέσματα αποκατάστασης.Πολύ καλή αντοχή σε γρατζουνιέςΕξαιρετική απώθηση νερούδημιουργεί επιφάνεια εύκολη στον καθαρισμόΠροστασία μεγάλης διάρκειας από τις καιρικές συνθήκες, την..

19,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,73€

CHEMICAL GUYS BLACKLIGHT ΚΡΕΜΑ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ

Κρέμα γυαλίσματος. Ειδικά σχεδιασμένη για μαύρα και σκουρόχρωμα αυτοκίνητα. Η πιο ομαλή και υγρή αντανάκλαση που μπορεί να υπάρξει. Ισχυρή ανθεκτικότητα, ευκολία εφαρμογής και με αντιστατική ιδιότητα.Η πλήρης συνθετικής νανοτεχνολογίας υφή του προσφέ..

42,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,87€

DA Microfiber Finishing Wax

Υλικό φινιρίσματος, απο πλούσιο μείγμα πολυμερών, σιλικόνης και καρνάουμπα, για προστασία υψηλής γυαλάδας.Εύκολο στην εφαρμογή, με ένα γρήγορο πέρασμα και σκούπισμα χωρίς σκόνη. Ειδικά σχεδιασμένο για βελτιστοποίηση της επιφάνειας μετά την εφαρμογ..

19,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,73€

HYBRID CERAMIC LIQUID WAX

Κορυφαία κεραμική τεχνολογία αιχμής διοξειδίου του πυριτίου (SiO2) για μέγιστη προστασία στο χρώμα. Σφραγίζει και προστατεύει αποτελεσματικά το χρώμα από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς ρύπους.Αδιάκοπη απώθηση νερού και σταγονοποίηση που εντυπωσιάζει.&nb..

35,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€

JET SEAL ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΒΑΦΗΣ

Ανθεκτική προστασία από τα σκληρότερα στοιχεία. Η φόρμουλα του συνθετικού κεριού διαρκεί περισσότερο για καλύτερη προστασία και λάμψη. Βοηθά να αποκρούσει τη σκληρή υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, την ρύπανση, τις κηλίδες νερού, τα υπολείμματα, ακαθαρσί..

55,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 44,35€

LINAQUARTZ NANO-ΚΕΡΑΜΙΚΉ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3D9H

Νανοκεραμική επίστρωση, για μόνιμη προστασία του αυτοκινήτου/μηχανής/σκαφών κ.α. Πρόκειται για ένα γυάλινο φράγμα, συ συμπηκνωμένη υγρή μορφή, το οποίο όταν στεγνώνει δημιουργεί μια προστατευτική επίστρωση με πάχος κάτων απο 1μm και σκληρότητα 9Η.Χαρ..

50,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,33€

MEGUIAR'S QUICK DETAILER

Είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο πλύσιμο & κέρωμα. Απομακρύνει βλαβερούς ρύπους πριν να καταστρέψουν το φινίρισμα. Αφαιρεί με ασφάλεια σκόνη, δαχτυλιές, κηλίδες νερού και περιττώματα πουλιών, χωρίς να χαράζεται η επιφάνεια. Για ενισχυμέ..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

MEGUIAR'S DEEP CRYSTAL WAX

Υγρό κερί με βάση carnauba.Αποτελεί το τελευταίο στάδιο στην διαδικασία γυαλίσματος του χρώματος. Μεγάλης διάρκειας προστασία και κρυστάλλινη γυαλάδα με υψηλής ποιότητας κερί καρνάουμπα. Δημιουργεί στο χρώμα μια δυνατή ασπίδα κεριού, που «κλειδώ..

16,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,90€

MEGUIAR'S HEADLIGHT PROTECTANT

Προστατευτική κρέμα φαναριών αυτοκινήτου. Βοηθά την συντήρηση της διαύγειας σε νέους και προσφάτως επιδιορθωμένους προβολείς αυτοκινήτου. Μοναδική σύνθεση που προσφέρει προστασία διαρκείας έναντι της επιζήμιας UV ακτινοβολίας. Προφυλάσσει από το κιτρ..

14,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,29€

MEGUIAR'S HYBRID CERAMIC WAX

Σπρέι υβριδικό  κερί κεραμικής τεχνολογίας για γρήγορο κέρωμα κατά το πλύσιμο του αυτοκινήτου.Προηγμένη σύνθεση από διοξείδιο του πυριτίου ( SiO2 ), που χρησιμοποιείται στις κεραμικές επιστρώσεις. Μεγαλύτερη προστασία, αυξημένη διάρκεια και έντο..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

MEGUIAR'S NXT GENERETION TECH WAX 2.0 ΚΕΡΙ ΠΑΣΤΑ

Χαρίζει απίστευτα βαθύ και ολοζώντανο χρώμα με εκπληκτική «υγρή» όψη επιφάνειας και αψεγάδιαστη γυαλάδα. Διαρκεί 2 φορές περισσότερο χάρη στην υδροφοβική τεχνολογία πολυμερών της Meguiar’s®. Αδιάκοπη σταγονοποίηση του νερού σε μικρές χάντρες σε ..

36,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,03€

MEGUIAR'S NXT GENERETION TECH WAX 2.0 ΥΓΡΟ ΚΕΡΙ

Χαρίζει απίστευτα βαθύ και ολοζώντανο χρώμα με εκπληκτική «υγρή» όψη επιφάνειας και αψεγάδιαστη γυαλάδα. Διαρκεί 2 φορές περισσότερο χάρη στην υδροφοβική τεχνολογία πολυμερών της Meguiar’s®. Αδιάκοπη σταγονοποίηση του νερού σε μικρές χάντρες σε ..

34,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 27,42€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 23 (2 Σελ.)