Στόκοι

BUMPERSOFT ΣΤΟΚΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Δυο συστατικών πολυεστερικός στόκος με εξαιρετική πρόσφυση στους πλαστικούς προφυλακτήρες, συμπεριλαμβανομένων και αυτούς του (ΡΕ) πολυαιθυλενίου. Καθαρίστε την επιφάνεια με καθαριστικό ANTISIL 770 (NORMAL) ή ANTISIL 771 (FAST) με ένα non woven πανί ..

9,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,42€

DYNACOAT POLYESTER PUTTY UNIVERSAL

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος δύο συστατικών για γέμισμα βαθουλωμάτων και ανωμαλιών στην επιφάνεια μεταλλικών μερών του αυτοκινήτου πριν τη βαφή.Κατάλληλος και για ατσάλι. Συσκευασία: 1,8Kg και 0,9KgΠροσοχή. Μόνο για επαγγελματική χρήση.Προκαλεί σοβαρό ..

7,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

F202 ZINC PLUS FILLER

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος με κύριο χαρακτηριστικό την εξαιρετική πρόσφυση στους πιο δύσκολους τύπους γαλβανιού και αλουμίνιου. Εχει εξαιρετικά γεμιστικές ιδιότητες και παρουσιάζει μια πολύ λεία επιφάνεια κατά την εφαρμογή του. Φυσικά εφαρμόζεται σε ..

11,71€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,44€

F213 UNIPLUS ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ ΜΠΕΖ

Η εξέλιξη του κλασικού πολύ γεμιστικού σιδηρόστοκου 2 συστατικών, κατάλληλος για εφαρμογή σε όλα τα μέταλλα (αλουμίνιο-γαλβανιζέ-παλιές μαύρες λαμαρίνες).  Στεγνώνει  πολύ γρήγορα  σε (20-30) λεπτά και τρίβεται εύκολα Με γυαλόχαρτο Ρ10..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

F217 FIBERLIGHT ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΓΥΑΛΙΟΥ

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος δυο συστατικών, ελαφρύς με ίνες υάλου, κατάλληλος για την γεφύρωση και το γέμισμα μεγάλων ανωμαλιών. Επίσης κατάλληλος για το γέμισμα σκουριασμένων επιφανειών. Εύκολος στην εφαρμογή, γρήγορος στο στέγνωμα, και πολύ εύκολος ..

6,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

F250 BODYFIBER ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΓΥΑΛΙΟΥ

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος δυο συστατικών με ίνες υάλου, κατάληλος για την γεφύρωση και το γέμισμα μεγάλων ανωμαλιών. Επίσης κατάλληλος για το γέμισμα σκουριασμένων επιφανειών. Εύκολος στην εφαρμογή, γρήγορος στο στέγνωμα, και πολύ εύκολος στο τρίψιμ..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

P261 POLYESTER FILLING PRIMER

Δύο συστατικών πολυεστερικό γεμιστικό αστάρι ιδανικό για επιφάνειες με ιδιαίτερες ανωμαλίες. Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα μέταλλα, ξύλο και πολυεστερικές επιφάνειες. Στεγνώνει γρήγορα και τρίβεται εύκολα μετά από 3 ώρες στους 23 βαθμούς χωρίς α..

13,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,81€

P980 1K FINE FILLER

Στόκος ενός συστατικού ιδανικός για φινίρισμα μικρών ανωμαλιών και για ψιλοστοκαρίσματα. Εφαρμόζεται σε 3 - 4 επιστρώσεις και σε 30 λεπτά τρίβεται πολύ εύκολα ξηρά ή με νερό, P600 – P1000 δίνοντας τέλεια επιφάνεια χωρίς πόρους. Αφού τριφτεί μπορεί να..

3,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,90€

UNIFINE ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ

Δυο συστατικών λεπτόκοκκος πολυεστερικός σιδηρόστοκος, ειδικός και για φινιρίσματα. Κατάλληλος για εφαρμογές σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες (αλουμίνιο-γαλβανιζέ-χρώμιο-παλιές μαύρες λαμαρίνες).  Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε πλαστικούς προφυλακ..

9,71€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,83€

ΣΤΟΚΟΣ CHAMALEON 555 SOFT LIGHT PUTTY

Στόκος μαλακός ελαφρύς. Ομοιόμορφο φινίρισμα χωρίς πόρους. Δεν μπουκώνει το λειαντικό. Πολύ λείο φινίρισμα χάρη στα μικρο-σωματίδια. Μπορεί να λειανθεί μετά από μόνο 20 λεπτά. Εξοικονομεί χρόνο, γρήγορο στην εφαρμογή, σύντομος χρόνος στεγνώματος. Μεγ..

13,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,28€

Στόκος Dynacoat Polyester Putty Extra

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος δύο συστατικών κατάλληλος για το γέμισμα βαθουλωμάτων και ανωμαλιών των μεταλλικών μερών του αυτοκινήτου. Κατάλληλος και για ατσάλι. Συσκευασία 380grΠροσοχή. Μόνο για επαγγελματική χρήση.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Π..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Στόκος Dynacoat Polyester Putty Glass Fibre

Πολυεστερικός στόκος δύο συστατικών για επισκευαστική επαναβαφή, ενισχυμένος με  ίνες γυαλιού, για τη γεφύρωση οπών στο αμάξωμα του αυτοκινήτου πριν τη βαφή. κατάλληλος και για ατσάλινες επιφάνειες.  Συσκευασία 1LΠροσοχή. Μόνο για επαγγελμα..

15,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,74€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)