Βερνίκια

1Κ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ

Βερνίκι διάφανο, ενός συστατικού σε μορφή σπρέι. Υψηλής γυαλάδας, ταχυστέγνωτο, ιδανικό για όλες τις επιφάνειες.Μόνο για επαγγελματική χρήση.Κίνδυνος. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Περιέκτης υπο πίεση: μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Προκαλεί ερεθισμό..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

2K HS PREMIUM CLEAR 420

Βερνίκι δύο συστατικών με εξαιρετική τελική εμφάνιση. Πλήρες σύστημα βερνικιού δύο συστατικών, που συμμορφώνεται με το όριο των 420 g/λίτρο για τη συγκέντρωση πτητικών οργανικών ουσιών που ορίζεται στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Είναι κατάλληλο για χ..

23,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,95€

960 SR ETACLEAR ACRYLIC CLEAR COAT 2:1

Βερνίκι δύο συστατικών, γενικής χρήσης. Πολυχρηστικό  ακρυλικό βερνίκι, με υψηλή γυαλάδα. Εξαιρετική  προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία .Εργασίες συναρμολόγησης και γυάλισμα μπορούν να πραγματοποιηθούν 30 λεπτά μετά το ψήσιμο. Κατ..

21,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€

Autoclear LV Superior

Βερνίκι ανώτερης ποιότητας. Βερνίκι δύο συστατικών, συμβατό με τις προδιαγραφές σχετικά με τις ΠΟΕ, με ένα σκληρυντικό, τρεις περιοριστές και έναν επιταχυντή, σχεδιασμένα για βέλτιστες ιδιότητες εφαρμογής. Το προϊόν αυτό καλύπτει όλες τις εκτάσε..

45,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€

C496 2K HS CLEAR SPRAY

Διαφανές βερνίκι με υψηλή γυαλάδα, άριστο γλασσάρισμα, γρήγορη σκλήρυνση κατάλληλο για υψηλού επιπέδου αποτελέσματα. Εγγυάται γυαλάδα διαρκείας και προσφέρει τέλεια προστασία σε ακραίες καιρικές συνθήκες.Κίνδυνος.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχεί..

6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

C499 Clear HS (2:1) SR

Το BODY 499 είναι ένα αντιχαρακτικό βερνίκι, εξαιρετικά διαυγές, υψηλών στερεών. Λόγω του μεγάλου πάχους και της υψηλής γυαλάδας, δύναται να προσφέρει άριστο αποτέλεσμα σε γενικές και τοπικές επισκευές. Αναμιγνύεται 2:1 με σκληρυντές Hardener For Top..

14,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,29€

CLEAR 3000 FAST ANTISCRATCH

Εξαιρετικά ταχυστέγνωτο βερνίκι δύο συστατικών, ιδανικό για βαφή κομματιών και μικροεπισκευές. Η ταχύτητα και η εμφάνιση είναι τα κύρια προσόντα του. Σχεδιασμένο για εφαρμογή σε θαλάμους με ή χωρίς επιτάχυνση αέρα. Αντίθετα από άλλα βερνίκια της α..

19,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,89€

CLEAR 6000 HS ANTISCRATCH

Βερνίκι δύο συστατικών, κορυφαίας κλάσης, με καταπληκτικά χαρακτηριστικά εμφάνισης και μελώματος και μικρούς χρόνους στεγνώματος. Είναι το προϊόν που επιλέγεται για επαγγελματικά αποτελέσματα. Ένα βερνίκι με πολλαπλές χρήσεις, που μπορεί να χρησιμοπο..

16,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,31€

Clear 9000

Βερνίκι δύο συστατικών συμβατό με τους περιορισμούς σε πτητικές οργανικές ενώσεις για χρήση πάνω σε υδατοδιαλυτά χρώματα διπλής. Για τοπικές επισκευές έως και γενικές επαναβαφές σε όλες τις συνθήκες εφαρμογής. Το Dynacoat Clear 9000 έχει εξαιρετική γ..

15,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,50€

ETACLEAR UHS ACRYLIC CLEAR COAT 2:1

Βερνίκι δύο συστατικών, υψηλών στερών UHS, για τις πιο απαιτητικές εργασίες επαναβαφής. Διάφανο, με βαθιά γυαλάδα κατάλληλο τόσο για υδατοδιάλυτα όσο και συμβατικά χρώματα. Εξαιρετική διάρκεια σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Αραιώνεται σε αναλογ..

14,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,69€

LESONAL 2K HS Extra Clear RTS

Ένα βερνίκι δυο συστατικών σε σπρέι με εξαιρετική γυαλάδα και μέλωμα. Κατάλληλο για χρήση σε μεγάλο εύρος συνθηκών εφαρμογής.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικροεπισκευές έως και επισκευές ολόκληρων κομματιών. Παρέχει αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας σε οικο..

24,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,76€

Multi Matt Clear

Βερνίκι χαμηλής γυαλάδας (ματ) για εφαρμογή σε εντελώς στεγνά χρώματα μονής επίστρωσης και όλα τα χρώματα διπλής επίστρωσης της Lesonal. Το επιθυμητό επίπεδο ματαρίσματος επιτυγχάνεται με την ανάμιξη του Low και του Semi Gloss. Αραιώνεται σε αναλογία..

44,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 35,89€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)