Επισκευή Πλαστικών

BORO PLAST

Ειδική κόλλα για σκληρά πλαστικά συμπεριλαμβανομένου του πολυαιθυλένιου και πολυπροπυλαίνιου. Γεμίζει κενά και τρύπες.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σπασμένους προφυλακτήρες και σε όλα τα πλαστικά μέρη των αυτοκινήτων, σε πλαστικά φέρινγκ μοτοσυκ..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

BUMPERSOFT ΣΤΟΚΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Δυο συστατικών πολυεστερικός στόκος με εξαιρετική πρόσφυση στους πλαστικούς προφυλακτήρες, συμπεριλαμβανομένων και αυτούς του (ΡΕ) πολυαιθυλενίου. Καθαρίστε την επιφάνεια με καθαριστικό ANTISIL 770 (NORMAL) ή ANTISIL 771 (FAST) με ένα non woven πανί ..

8,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,86€

Etaflex 1K Plastic Primer

Αστάρι πρόσφυσης, ενός συστατικού,  για πλαστικά. Διάφανο αστάρι πλαστικών που εξασφαλίζει πρόσφυση σε προφυλακτήρες, καθρέφτες και σπόιλερ. Συμβατό με όλα τα συστήματα επαναβαφής.Συσκευασία: 1LΚίνδυνος. Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Προκαλεί ερ..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

PLASTOFIX ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ειδικό διαφανές αστάρι πρόσφυσης για όλους τους τύπους πλαστικών εκτός πολυαιθυλενίου PE. Είναι έτοιμο για χρήση και εφαρμόζεται με πιστόλι βαφής 1,5 mm. Κατάλληλο για πλαστικούς προφυλακτήρες και σαγρέ επιφάνειες. Στεγνώνει σε 10 λεπτά και επιδέχετα..

26,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,97€

Στόκος Πλαστικών Dynacoat Polyester Putty Plastic

Πολυεστερικός στόκος δύο συστατικών για το γέμισμα ανωμαλιών και βαθουλωμάτων  στην επιφάνεια πλαστικών μερών του αυτοκινήτου πρίν τη βαφή. Έχει καλή πρόσφυση σε πλαστικές επιφάνειες, είναι μαλακός και ελαστικός.Συσκευασία 0,250LΚίνδυνος. Μόνο γ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)