Προστασία Αμαξώματος

900 CAVITY WAX

Ειδικό αντισκωριακό με βάση το κερί. Παρέχει εξαιρετική αντισκωριακή προστασία και ηχομόνωση σε όλα τα κλειστά μέρη της καροσερί (πόρτες, καπό, μαρσπιέ κλπ.) Διεισδύει πολύ εύκολα και αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες. Στεγνώνει γρήγορα και εφαρμόζ..

8,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€

933 UNDERBODY

Ειδικό μαύρο υλικό κατά της υγρασίας και του θορύβου. Περιέχει συνθετικές ρητίνες, καουτσούκ, άσφαλτο και κερί. Εφαρμόζεται μόνο στα κάτω μέρη του αυτοκινήτου και στα κλειστά κουτιά. Δεν σκάει, δεν αφήνει πόρους, στεγνώνει γρήγορα και παραμένει ελ..

7,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,21€

950 ANTICHIP SPRAY

Σπρέι σαγρέ υποδαπέδιας προστασίας για το αμάξωμα του αυτοκινήτου. Ειδικά διαμορφωμένο υλικό με ηχομονωτικές  και προστατευτικές ιδιότητες. Προστατεύει το κάτω και το εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου προσφέροντας αντιχαρακτηκότητα από χτυπήματα π..

4,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,39€

955 TOUGH LINER

Μια προστατευτική επίστρωση 2Κ πολυουρεθάνης που προσδίδει υψηλή μηχανική αντοχή, ανθεκτικό σε γδαρσίματα, διαλύτες και ηλιακές ακτίνες UV, με ηχομονωτικές και αντιολισθητικές ιδιότητες. Εφαρμόζεται σε καρότσες, 4x4, SUV, οχήματα off-road, ρυμουλκ..

18,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,92€

Alligator

Δυο συστατικών προστατευτικό χρώμα με βάση την πολυουρεθάνη. Πολύ υψηλή μηχανική και χημική αντοχή. Το προϊόν χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ηχομόνωσης και προστασίας των μεταλλικών επιφανειών από τη διάβρωση, την τριβή και τα χτυπήματα στις βαμ..

23,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,55€

ANTIGRAVEL

Προστατευτικό σαγρέ επίχρισμα, με στεγανοποιητικές, αντιδιαβρωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, για το αμάξωμα του αυτοκινήτου. Βάφεται. Διατίθεται σε γκρί, μαύρο και λευκό.Συσκευασία:1LΚίνδυνος-Μόνο για επαγγελματική χρήση.Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκ..

7,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,81€

BODY 900 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΚΕΡΙ

Αντισκωριακό, προστατευτικό κερί σε μορφή σπρέι. Κατάλληλο για κλειστά και ανοιχτά μεταλλικά μέρη του αυτοκινήτου κτλ. Διατίθεται σε καφέ χρώμα.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να..

4,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,47€

CHASSICOAT

Tο CHASSICOAT είναι αντισκωριακό βερνικόχρωμα για σασί αυτοκινήτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν αντισκωριακό υπόστρωμα για κάθε μεταλλική επιφάνεια. Έχει μεγάλη καλυπτικότητα, ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη ελαστικότητα. Παρουσιάζει ιδιαίτερ..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

KS-250 ΚΕΡΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Κερί εσωτερικών χώρων σε σπρέι. Προστατεύει όλες τις κοιλότητες του αμαξώματος από τη σκουριά και διεισδύει στα πλέον δύσκολα σημεία. Με εξαιρετική πρόσφυση στο μέταλλο. Για την επισκευή και την περιποίηση της υπάρχουσας προστασίας. Για όλα τ..

9,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

KS-400 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΚΕΡΙ

Αντισκωριακό κερί για εξωτερικούς χώρους  σε σπρέι.Διάφανο κερί προστασίας για όλα τα επικίνδυνα από τη σκουριά σημεία και εξαρτήματα με εξαιρετικές ιδιότητες πρόσφυσης επάνω σε μεταλλικές επιφάνειες. Προστατεύει τις ηλεκτρικές εγκαταστάσει..

11,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

KS-850 ΚΕΡΙ ΥΠΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Κερί υποδαπέδιας προστασίας σε σπρέι . Κερί  για την επισκευή της υπάρχουσας υποδαπέδιας προστασίας. Μόνιμη αντισκωριακή προστασία με βάση το κερί.  Έχει τέλεια πρόσφυση στο μέταλλο και απωθητικές ιδιότητες κατά της υγρασίας. Δεν βά..

11,49€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,27€

RUST PRIMER ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΑΣΤΑΡΙ

Το RUST PRIMER είναι ταχυστέγνωτο ισχυρότατο αντισκωριακό αστάρι που περιέχει μη τοξικά αντισκωριακά πιγμέντα. Είναι απαραίτητο για την προστασία μεταλλικών επιφανειών όπως αμαξώματα, γεωργικά μηχανήματα, κάγκελα και γενικά σιδηρές κατασκευές. Έχει μ..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)