Παρ-μπρίζ

LOCTITE AA319 ΚΟΛΛΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Κόλλα για καθρέπτη/παρμπρίζ. Ο γρήγορος τρόπος για τη συγκόλληση καθρέπτη στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Κόλλαει επίσης μέταλλο με γυαλί.0.5mlΚίνδυνος. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Προκαλεί σοβαρή..

7,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

PU ΚΟΛΛΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Υψηλής ποιότητας, εύκαμπτη, ταχυστέγνωτη κόλλα πολυουρεθάνης για την συγκόλληση όλων των κολλητών παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Χρόνος στεγνώματος & ασφαλούς αποχώρησης του οχήματος με δύο αερόσακους 60 λεπτά. Συσκευασία: Φύσιγγα 310mlΚίνδυνος. ..

7,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

Sikaflex 256

Κόλλα παρμπρίζ. Αποτελεί μια οικονομική λύση συγκόλλησης παρμπρίζ με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας, εξασφαλίζοντας ασφαλή εφαρμογή ακόμη και σε θερμές κλιματολογικές συνθήκες. Είναι κατάλληλο για εφαρμογές απευθείας συγκό..

8,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,61€

TEROSON PU 8596

Συγκολλητικό παρμπρίζ - πολυουρεθάνης, ενός συστατικού για την συγκόλληση παρμπρίζ και παραθύρων σε κάθε τύπο οχήματος.  Συμβατό με τις απαιτήσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών. Χρόνος ασφαλούς αποχώρησης του οχήματος 6 ώρες με αερόσακο.Συσκευασία: ..

8,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,69€

TEROSON RB 4100

Συγκολλητικό βάσεως βουτιλικό καουτσούκ. Παραμένει ελαστική. Κατάλληλη για στεγανοποίηση παρμπρίζ, πλαινών και πίσω παραθύρων που είναι μονταρισμένα με λάστιχο. Επίσης κατάλληλο για στεγανοποίηση μεταξύ μεταλλικών επιφανειών και διακοσμητικών στοιχεί..

14,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,69€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)