Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
2,32 €

Διαλυτικό Πιστολιού αραίωση βερνικοχρωμάτων, τα οποία εφαρμόζονται με πιστόλι.

Ποσότητα:
2,32 €

Διαλυτικό Πινέλου Vivechrom για την αραίωση βερνικοχρωμάτων, τα οποία εφαρμόζονται με πινέλο ή ρολό.

Ποσότητα:
2,62 €

Ελαστομερής Στόκος Ρωγμών και Αρμών.Πολύ ελαστικός ακρυλικός στόκος για στεγανοποίηση ρωγμών και αρμών σε τοίχους και ταράτσες. Έχει πολύ καλή πρόσφυση και παρακολουθεί εύκολα τις συστολές και διαστολές των ρωγμών.

Ποσότητα:
3,32 €

Στόκος Σπατουλαρίσματος. Εξαιρετικά λεπτόκοκκος τσιμεντοειδής στόκος σε σκόνη, ενισχυμένος με ειδικές ακρυλικές ρητίνες. Χρησιμοποιείται για το στοκάρισμα, σπατουλάρισμα και την εξομάλυνση επιφανειών εσωτερικών χώρων πριν το βάψιμο

Ποσότητα:
3,32 €

Το ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ Ε/1916 ΑΡΓΟ είναι διαλυτικό για υποστρώματα, βερνίκια και λάκκες πολυουρεθάνης.

Ποσότητα:
3,42 €

100% Ακρυλικό Αστάρι Πλαστικών Εφαρμόζεται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από σοβά, τσιμέντο και σπατουλαριστές επιφάνειες. Έχει πολύ καλή πρόσφυση και διεισδυτικότητα, μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή σε αλκαλικές επιφάνειες, επιτυγχάνοντας πολύ καλό δέσιμο του υποστρώματος

Ποσότητα:
3,83 €

Στόκος Σπατουλαρίσματος Πάστα. Έτοιμος στόκος σπατουλαρίσματος μεγάλων επιφανειών, για χρήση σε εσωτερικούς τοίχους από σοβά, γυψοσανίδες ή μπετόν. Έχει πολύ καλά γεμίσματα, δουλεύεται εύκολα και απλώνει θαυμάσια. Στεγνώνει γρήγορα και τρίβεται πολύ εύκολα με το χέρι και ακόμα ευκολότερα με τριβείο, χωρίς πολύ σκόνη.

Ποσότητα:
4,84 €

Ακρυλικό Μικρονιζέ Αστάρι Νερού για τοίχους, με ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη διεισδυτικότητα.Είναι κατάλληλο για την προετοιμασία καινούργιων και παλαιών επιφανειών που βάφονται με πλαστικά χρώματα, όπως σοβάς, μπετόν, τούβλα, σπατουλαριστοί τοίχοι.

Ποσότητα:
5,05 €

Ταχυστέγνωτο βερνικόχρωμα για την βαφή του σασσί αυτοκινήτων. Έχει ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη ελαστικότητα.

Ποσότητα: