Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
5,00 €

Ειδικό βερνίκι νερού το οποίο με την εφαρμογή του μεταφέρει ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες σε ξύλινη επιφάνεια! Επιπλέον μπορείτε να μεταφέρετε εκτυπώσεις με γράμματα ή σχέδια πάνω σε βαμμένο ή φυσικό ξύλο.

Ποσότητα:
7,86 €

Βερνίκι Προστασίας Μετάλλων 250ml Αχρωμο. Υψηλής Πρόσφυσης, ανθεκτικό και γυαλιστερό.Προστατευτικό των μετάλλων: Κατάλληλο για χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, αλουμίνιο και ασήμι. Δρά ενάντια στην οξείδωση, το μαύρισμα, την υγρασία και τη φθορά που προκαλούν η χρήση και το πέρασμα του χρόνου. Διατηρεί και ενισχύει τη γυαλάδα της επιφάνειας. Υψηλής αντοχής σε θαλλάσιο περιβάλλον.

Ποσότητα:
10,08 €

Ακρυλικό Χρώμα Νερού Μεταλλιζέ. Υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα νερού με μεταλλικό φινίρισμα.Για καλλιτεχνικές δημιουργίες και χειροτεχνίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Ποσότητα:
13,23 €

Αντισκωριακό Σφυρήλατο Βερνικόχρωμα

Ποσότητα:
13,49 €

Το Βερνίκι Παλαίωσης Betun de Judea Τitan είναι προϊόν τεχνοτροπίας με φυσική ορυκτή πίσσα που χρησιμοποιείται για διάφορα εφέ διακόσμησης και κυρίως στην τεχνική παλαίωσης επίπλων.χρησιμοποιείται σε τεχνοτροπίες, ζωγραφική, χειροτεχνίες, επεξεργασία επίπλων, πατίνα, απομίμηση παλαιωμένης όψης και από αγιογράφους.

Ποσότητα:
19,65 €

Απομίμηση Ξύλου. Ειδικό Βερνικόχρωμα για απομίμηση ξύλου, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για όλες τις μεταλλικές & ξύλινες επιφάνειες. Για πόρτες, παράθυρα, οικιακές συσκευές κλπ.

Ποσότητα: