Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
1,41 €

Ακρυλικός Στόκος Γενικής Χρήσης με άριστη πρόσφυση σε πολλές επιφάνειες. Παραμένει ελαστικός. Μετά την ξήρανση μπορεί να βαφτεί. Έχει άριστη πρόσφυση σε πολλά κατασκευαστικά υλικά και λείες επιφάνειες. Κατάλληλη για εργασίες σχετικά με τη μόνωση σε ,τζάμια,σφράγιση σε παράθυρα και πόρτες, σύνδεση και επέκταση των αρμών.

Ποσότητα:
2,21 €

Σιλικόνη Αντιμουχλική και ανθεκτική στην U.V. ακτινοβολία. Μόνιμα ελαστική μετά τον πολυμερισμό της. Δε χάνει το χρώμα της.

Ποσότητα:
3,72 €

Μονωτικό / συγκολλητικό υλικό για να μονώσετε ή να κολλήσετε κάτω από όλες τις συνθήκες που συνδυάζει υψηλή ελαστικότητα.

Ποσότητα:
4,33 €

Συγκολλητικό/Μονωτικό Το Fix All Crystal είναι το τέλειο προϊόν για τους οπαδούς τους «Κάντο Μόνο σου»

Ποσότητα:
4,54 €

Αρμόκολλα πολυουρεθάνης/Πολυουρεθανική Σιλικόνη. Ιδανική για συγκολλήσεις μεταλλικών επιφανειών. Άριστη συγκόλληση σε οικοδομικά υλικά τα οποία έχουν διαφορετικούς συντελεστές συστολής διαστολής λόγω της μεγάλης ελαστικότητας. Ιδανική επίσης για εφαρμογές σε κουφώματα αλουμινίου & ξύλου.

Ποσότητα:
4,64 €

Σιλικόνη Υψηλής Θερμοκρασίας. Πυράντοχο Σφραγιστικό Υλικό αντοχής έως 1500οC. Σε μαύρο χρώμα αλλά μπορεί και να βαφτεί. Δε σπάει και δέ θρυματίζεται αφού στεγνώσει. Για το Σφράγισμα αρμών εκτεθημένων σε υψηλές θερμοκρασίες και άμεσα στη φλόγα. Για φούρνους, τζάκια, καυστήρες, σόμπες κ.α

Ποσότητα:
6,55 €

Απορροφητής Υγρασίας Για Όλους Τους Εσωτερικούς Χώρους. Λειτουργεί αυτόματα όταν η υγρασία είναι πάνω απο το 50%, δε χρειάζεται ρεύμα ή μπαταρίες. Δέχεται ανταλλακτικό μετά απο κάποιο διάστημα, Κατάλληλο για δωμάτια, μπάνια,αποθήκες, τροχόσπιτα κ.α

Ποσότητα:
6,80 €

Καθαριστικό Μούχλας σε Σπρέι Καθαρίζει την μούχλα σε τοίχους, αρμούς πλακάκια, ξύλινες επιφάνειες.

Ποσότητα:
7,06 €

Συγκολλητικό/Μονωτικό.Το ιδανικότερο προϊόν εάν ψάχνετε για μονωτική κόλλα με εξαιρετικά ισχυρή αρχική συγκόλληση καθώς και καλή μονωτική ποιότητα.

Ποσότητα: