Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
3,22 €

Σφουγγάρι πλυσίματος αυτοκινήτου διπλής όψης Ιδιαίτερα απορροφητικό. Αποτελείται από δύο τμήματα, ένα για το χρώμα και ένα για την έντονη βρωμιά.Μεγάλη διάρκεια ζωής. Εργονομικό σχήμα για σωστό κράτημα.

Ποσότητα:
3,52 €

Σφουγγαράκι για την εφαρμογή γυαλιστικών στην επιφάνεια του χρώματος

Ποσότητα:
4,70 €

Sonax Κρέμα Καθαρισμού Για Χρώμιο-Αλουμίνιο. Γυαλιστικό για αλουμίνιο και μεταλλικά διακοσμητικά όπως ο χαλκός, μπρούτζος και χρώμιο. Αφαιρεί τη σκουριά και τη μαυρίλα γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαλύει ρύπους και σκουριές και επαναφέρει την αρχική λάμψη. Αφήνει ένα προστατευτικό φίλμ.

Ποσότητα:
5,00 €

Καθημερινό οικονομικό σαμπουάν συμπυκνωμένο για το πλύσιμο του αυτοκινήτου. Δεν προκαλεί φθορά στο χρώμα όσο και συχνά αν το πλένετε.Συσκευασία 1L

Ποσότητα:
5,54 €

Συνθετικό δέρμα στεγνώματος. Μεγάλο και εξαιρετικά απορροφητικό συνθετικό δέρμα στεγνώματος για το αμάξωμα. Μεγάλη αντοχή στη χρήση.

Ποσότητα:
available.png
5,85 €

Κρέμα Για Γρατζουνιές. Εξαφανίζει τις γρατζουνιές από το χρώμα. Αφαιρεί ξένα χρώματα από το χρώμα του αυτοκινήτου. Αφαιρεί κατεστραμένο από τον καιρό χρώμα προετοιμάζοντας την επιφάνεια για γυάλισμα.

Ποσότητα:
6,55 €

Υψηλής ποιότητας γαλάκτωμα περιποίησης των πλαστικών και ελαστικών τμημάτων. Καθαρίζει, περιποιείται και προστατεύει εσωτερικά και εξωτερικά.πλαστικά και βινύλια διεισδύει στις επιφάνειες και της κρατά μαλακές.

Ποσότητα:
6,75 €

Σαμπουάν με κερί 500ml Για γρήγορη περιποίηση του αυτοκινήτου κατά το πλύσιμο με το χέρι. Πλύσιμο και προστασία δύο σε ένα. Οι βρωμιές διαλύονται σε βάθος και το χρώμα προστατεύεται από το κερί.

Ποσότητα:
7,06 €

Ενδιάμεσο/Γυαλιστικό σφουγγάρι μέτριας σκληρότητας για χρήση με γυαλιστικές αλοιφές για την εξάλειψη μικρών σημαδιών από την επιφάνεια του αυτοκινήτου και επαναφορά της γυαλάδας.

Ποσότητα: