Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
6,50 €

Κόλλα αυτοκαθαριζόμενη. Tο SikaLastomer 710 είναι βουτυλική σφραγιστική πάστα που δεν κρεμάει και περιέχει διαλύτες. Το προϊόν μπορεi να χρησιμοποιηθεί για την πλαστική σφράγιση αρμών στον βιομηχανικό τομέα. Το SikaLastomer 710 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πλαστική σφράγιση με πιθανότητα μελλοντικής αποσυναρμολόγησης. Χρησιμοποιείται ευρέως στις βιομηχανίες κατασκευής λεωφορείων, φορτηγών, αυτοκινήτων και στη ναυτιλία.

Ποσότητα:
available.png
7,86 €

χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την πρόσφυση σε κρύσταλλα απλά και με κεραμική επικάλυψη, σε πλαστικά, μέταλλα, πολυεστέρα (GRP). Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοπική επιδιόρθωση βαφών και γδαρσιμάτων .

Ποσότητα:
7,86 €

Το Sika Activator χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την ενίσχυση πρόσφυσης σε γυαλί, γυαλί με κεραμική επικάλυψη, κομμένες παλιές πολυουρεθανικές κόλλες, βαμμένα κρύσταλλα ή λαμαρίνες κτλ.

Ποσότητα:
8,27 €

Κόλλα παρ-μπρίζ. Το Sikaflex 256 αποτελεί μια οικονομική λύση συγκόλλησης παρμπρίζ με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας, εξασφαλίζοντας ασφαλή εφαρμογή ακόμη και σε θερμές κλιματολογικές συνθήκες

Ποσότητα:
12,60 €

Σφραγηστικό υβρίδιο πολυουρεθάνης πολαπλών χρήσεων ,ενός συστατικού για πλαίσια αυτοκινήτων. Έχει σχεδιαστεί για χρήση σαν ελαστικό σφραγηστικό για επίπεδες ακμές και επικαλυπτόμενες ραφές στο πλαίσιο αυτοκινήτων.

Ποσότητα:
14,00 €

Υβριδικό συγκολλητικό. Υβριδικής τεχνολογίας υψηλής απόδοσης δομικό συγκολλητικό για ελαστικές συνδέσεις που υπόκεινται σε υψηλά δυναμικά φορτία. Ιδανικό για την συγκόλληση τμημάτων βάσεων, εμβλημάτων αυτοκινήτων, διακοσμητικών,κλπ. Έχει πρόσφυση χωρίς αστάρι σε πολλές επιφάνειες. Μπορεί να βαφτεί με υδατικής βάσεως βαφές.

Ποσότητα:
67,54 €

Σκληρυντής Βερνικιού Sikkens AutoClear LV

Ποσότητα: