Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
0,31 €

Δίσκοι λειάνσεως Ξηράς τριβής. Χρησιμοποιείται για λείανση σιδηρόστοκου, πολυεστέρα,ασταριού, εργοστασιακών ασταριών,για αφαίρεση σκουριάς, για ματάρισμα επιφανειών προς βάψιμο καθώς για εξαφάνιση του φαινομένου του πορτοκαλιού χαρίζοντας σας μία τέλεια επιφάνεια

Ποσότητα:
0,31 €

Γυαλόχαρτα Ξηράς Τριβής. Φύλλα γυαλόχαρτα ιδανικά για ξηρά τριβή πολυεστέρα, σιδηρόστοκο, αστάρια, μέταλλα και πλαστικό. Κοκκομετρία Ρ80-Ρ500.

Ποσότητα:
0,37 €

Γυαλόχαρτο Νερού. Αδιάβροχο ντουκόχαρτο με κόκους απο οξείδιο του αλουμινίου για τρεξίματα απο βαμμένες επιφάνειες και εξαφάνιση του φαινομένου του πορτοκαλιού για λείανση ασταριού και ματάρισμα των επιφανειών προς βάψιμο. Ιδιαίτερα εύκαμπτο χωρίς να τσακίζει και μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό.

Ποσότητα:
1,51 €

Δίσκοι Σκότς Μπράιτ. Δίσκοι αυξημένης αντοχής για δυσπρόσιτα σημεία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στεγνοί ή με νερό. Για χρήση με το χέρι ή το τριβείο. Διατίθενται σε VeryFine-MicroFine-UltraFine

Ποσότητα:
2,52 €

Δίσκοι Φινιρίσματος/Ματαρίσματος. Αφρώδης δίσκοι για ματάρισμα συμβατικών βερνικιών, τελικό τρίψιμο ασταριού σε δύσβατα σημεία καθώς και για τρίψιμο των προς γυάλισμα επιφανειών. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές.

Ποσότητα: