Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
2,62 €

Σπρέι Γυαλιστικό Ταμπλό για καθαρισμό, προστασία και καλλωπισμό του ταμπλό και άλλων πλαστικών τμημάτων μέσα στο αυτοκίνητο. Περιορίζει τη προσκόλληση σκόνης. Χωρίς σιλικόνη. Αντιστατικό.

Ποσότητα:
3,00 €

Ισχυρό καθαριστικό φρένων με υψηλές διαλυτικές ιδιότητες.Απομακρύνει τα υπολείμματα απο τα τακάκια, λάδια,γράσσο & σκόνη δρόμου.Δε διαβρώνει.

Ποσότητα:
3,03 €

Ακρυλικό ταχυστέγνωτο βερνικόχρωμα για επιφάνειες ξύλου, μετάλλου, αλουμινίου, γυαλιού πέτρας και διάφορων ειδών πλαστικών.

Ποσότητα:
3,03 €

Σπρέι Διάφανο Βερνίκι Μάτ. Γρήγορο στέγνωμα. Αντίσταση στις ακτίνες UV. Ανθεκτικό στο πετρέλαιο, χημικά και καιρικές συνθήκες. Κατάλληλο για: ξύλο, μέταλλο, αλουμίνιο, γυαλί, πέτρα, πλαστικό.

Ποσότητα:
3,03 €

Σπρέι σιλικόνης για λίπανση και προστασία πλαστικών ή ελαστικών τμημάτων. Εμποδίζει το τρίξιμο και τον θόρυβο, το πάγωμα και το στέγνωμα. Απωθεί το νερό.Εξαίρετη μηχανική και θερμική σταθερότητα.

Ποσότητα:
3,05 €

Σπρέι Γράσσο Με Τεφλόν Βαριάς Χρήσης για λίπανση μηχανικών τμημάτων από μέταλλο ή πλαστικό. Εμποδίζει τη φθορά και το κόλλημα. Εξαίρετη θερμική και μηχανική σταθερότητα. Απωθεί το νερό.

Ποσότητα:
3,53 €

Σπρέυ Καθαρισμού Υφασμάτινων Επιφανειών

Ποσότητα:
4,53 €

Σπρέι Κόλλα Γενικής Χρήσης. Κατάλληλη για κόλληση χαρτιού, Χαρτονιού, ξύλου, υφάσματος και διαφόρων ειδών πλαστικών.

Ποσότητα:
4,54 €

Σπρέι Καθαριστικό Κλιματισμού. αποτελεσματικό σπρέι για την ανανέωση και τον καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού και της κυκλοφορίας του αέρα στα οχήματα.

Ποσότητα: