Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή

Νέας τεχνολογίας δίσκος μικροινών για αφαίρεση μέτριων ατελειών απο την επιφάνεια χωρίς "αράχνες"-εγγυημένα.Ειδικά σχεδιασμένο για μέγιστη απόδοση κοψίματος.Άριστα αποτελέσματα για χρήση με την κοπτική αλοιφή DA Microfiber Correction Compound.

Ποσότητα:

Νέας τεχνολογίας δίσκος για φινίρισμα υψηλής γυαλάδας. Εξαιρετικό τελείωμα, για χρήση με κερί DA Microfiber Finishing Wax.

Ποσότητα:
Μη διαθέσιμο

Εξαλείφει "Αράχνες" και σημάδια απο πετσέτα, τελειοποιώντας το χρώμα.Το τελικό στάδιο πρίν το κέρωμα για μέγιστη στιλπνότητα με βαθιές, υγρές αντανακλάσεις.Προσδίδει πλούσια "υγρή" όψη και προσθέτει βάθος στο χρώμα, ιδιαίτερα στα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα.

Ποσότητα:
8,49 €

Σφουγγαράκι εφαρμογής γυαλιστικών για ελαστικά.Ιδανικό για χρήση σε όλα τα ελαστικά. Εργονομικός σχεδιασμός για ευκολία και ακρίβεια εφαρμογής. Μαλακό αφρώδες αφουγγαράκι με πλευρική λαβή για να μην λερώνονται τα χέρια. Προστατευτική θήκη για καθαρή αποθήκευση.

Ποσότητα:
14,99 €

Καθαριστικό σπρεϋ γενικής χρήσης.Απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά σκληρή βρωμιά,λίπη και πίσσα στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Προσφέρει άριστο και ασφαλή καθαρισμό σε όλους τους τάπητες και σε υφάσματα ταπετσαρίας. Καθαρίζει τα εσωτερικά των τροχών, βινύλιο, εξωτερικά πλαστικά τρίμ, λάστιχο,χρώμιο, κ.λ.π. Απλά ψεκάστε, περιμένετε για 1' και σκουπίστε ή ξεπλύνετε τους λεκέδες.

Ποσότητα:
18,50 €

Προστατευτικό σπρεϋ ελαστικών. Δίνει στα ελαστικά βαθειά γυαλάδα με "υγρή" όψη. Συνδυαστική Φόρμουλα πολυμερών με υψηλή αντίσταση στο νερό και αντιοζονικής τεχνολογίας, για λαμπερή εμφάνιση με προστασία μεγάλης διάρκειας. Διατηρεί μαύρα τα ελαστικά. Αποτρέπει το σκάσιμο, το ξεθώριασμα και την πρόωρη γήρανση.

Ποσότητα:
18,50 €

Υλικό φινιρίσματος, απο πλούσιο μείγμα πολυμερών, σιλικόνης και καρνάουμπα, για προστασία υψηλής γυαλάδας.Εύκολο στην εφαρμογή, με ένα γρήγορο πέρασμα και σκούπισμα χωρίς σκόνη. Ειδικά σχεδιασμένο για βελτιστοποίηση της επιφάνειας μετά την εφαρμογή της DA Microfiber Correction Compound.

Ποσότητα:
19,00 €

Σφουγγάρι κοψίματος για MT310. Καινοτόμο καινούργιο σφουγγάρι χαμηλού προφίλ, βελτιωμένο για καλύτερη κοπτικότητα και μεγαλύτερη ικανότητα αφαίρεσης ολογραμμάτων. Βελτιωμένη τεχνολογία αφρώδους υλικού για κόψιμο ατελειών χωρίς "αράχνες". Το ιδανικό σφουγγάρι για εφαρμογή αλοιφών και καθαριστικών χρώματος.

Ποσότητα:
19,00 €

Σφουγγάρι γυαλίσματος για MT310. Καινοτόμο καινούργιο σφουγγάρι χαμηλού προφίλ, βελτιωμένο για καλύτερα αποτελέσματα γυαλίσματος.Βελτιωμένη τεχνολογία αφρώδους υλικού εξαφανίζει μικρές επιφανειακές ατέλειες, ενώ επαναφέρει την γυαλάδα χωρίς αράχνες. Το ιδανικό σφουγγάρι για την εφαρμογή γυαλιστικών προϊόντων.

Ποσότητα: