Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή

Διαλυτικό κατάλληλο για την διάλυση του χρώματος μονής επίστρωσης Sikkens Autocoat BT. Συμμετέχει στην αραίωση σε ποσοστό 35%.

Ποσότητα:

Χρώμα μονής επίστρωσης, υψηλής ποιότητας, δύο συστατικών, με μέτρια περιεκτικότητα σε στερεά, για εργασίες σε καινούρια κομμάτια και επισκευαστικές επαναβαφές οχημάτων επαγγελματικής χρήσης.

Ποσότητα:

Νέας τεχνολογίας δίσκος μικροινών για αφαίρεση μέτριων ατελειών απο την επιφάνεια χωρίς "αράχνες"-εγγυημένα.Ειδικά σχεδιασμένο για μέγιστη απόδοση κοψίματος.Άριστα αποτελέσματα για χρήση με την κοπτική αλοιφή DA Microfiber Correction Compound.

Ποσότητα:

Σκληρυντής χρώματος νερού. Ειδικό Πρόσθετο της σειράς Autowave για εφαρμογές κάτω από το καπό, καλλιτεχνικές εργασίες, εφαρμογές πολλών αποχρώσεων και για την ικανοποίηση των προδιαγραφών ορισμένων κατασκευαστών.

Ποσότητα:

Νέας τεχνολογίας δίσκος για φινίρισμα υψηλής γυαλάδας. Εξαιρετικό τελείωμα, για χρήση με κερί DA Microfiber Finishing Wax.

Ποσότητα:

Υδατοδιάλυτο Σύστημα Χρωμάτων Sikkens Autowave 2.0

Ποσότητα:
Μη διαθέσιμο

Εξαλείφει "Αράχνες" και σημάδια απο πετσέτα, τελειοποιώντας το χρώμα.Το τελικό στάδιο πρίν το κέρωμα για μέγιστη στιλπνότητα με βαθιές, υγρές αντανακλάσεις.Προσδίδει πλούσια "υγρή" όψη και προσθέτει βάθος στο χρώμα, ιδιαίτερα στα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα.

Ποσότητα:

Υδατοδιαλυτό Χρώμα Διπλής Επίστρωσης

Ποσότητα:

Ακρυλικό χρώμα μονής επίστρωσης, δυο συστατικών.

Ποσότητα: