Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
6,05 €

Ευφυές αδιαβροχοποιητικό επίστρωμα και αόρατη προστασία για χοντρά υφάσματα ικανό να προφυλάσσει τα αγαπημένα σας υφάσματα και δέρματα από υγρούς – και όχι μόνο – λεκέδες, χωρίς να αλλάζει την υφή ή την εμφάνιση τους. Η διάρκεια προστασίας φτάνει τις 20-30 πλύσεις για τα υφάσματα που πλένονται ή ως 5 χρόνια για όσα δεν πλένονται.

Ποσότητα:
8,06 €

Σφράγιση, προστασία & εύκολος καθαρισμός τζαμιών & υαλικών σκευών. Προφυλάσσει τις γυάλινες επιφάνειες από τους ρύπους χωρίς να αλλάζει την υφή ή την εμφάνιση τους.Η διάρκεια προστασίας φτάνει έως και 5 χρόνια.

Ποσότητα:
9,06 €

To Nano-Plastic είναι ένα ευφυές σφραγιστικό-προστατευτικό για πλαστικές επιφάνειες, το οποίο προσφέρει μία αόρατη προστασία με ένα πέρασμα. Το Nano-Plastic κρατάει στεγνές τις επιφάνειες και επιτρέπει την αφαίρεση των ρύπων μόνο με λίγο νερό. Η διάρκεια προστασίας φτάνει έως και 5 χρόνια.

Ποσότητα:
9,06 €

Σφράγιση, προστασία και εύκολος καθαρισμός για ζάντες αυτοκινήτων. Το Nano-Felgenprotect κρατάει στεγνές τις επιφάνειες και επιτρέπει την αφαίρεση των ρύπων μόνο με λίγο νερό. Η διάρκεια προστασίας φτάνει έως και 5 χρόνια.

Ποσότητα:
24,19 €

Αόρατη προστασία & εύκολος καθαρισμός αυτοκινήτων και δικύκλων

Ποσότητα: