Το xroma-radis.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία.
Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία από την επίσκεψη σου στην ιστοσελίδα μας. 

Καλαθι
0 προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊον/ντα Τιμή
0,41 €

Δίσκοι λειάνσεως Χράτς 3M Hookit 255+ Gold με 15 τρύπες αναρρόφησης αέρα. επιταχύνουν τη λείανση, προσφέρουν καλύτερο αποτέλεσμα και ελαττώνουν τη μεταφερόμενη σκόνη.

Ποσότητα:
0,60 €

Γυαλόχαρτα Hookit πολύτρυπα (Multihole) 150mm. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλή κοπτικότητα και αντοχή. Επιπλέον, διαθέτουν ειδική επίστρωση που δεν επιτρέπει το μπούκωμα του γυαλόχαρτου.

Ποσότητα:
0,61 €

Ντουκόχαρτο 3Μ. Εξαιρετικά κοφτερό. Χρησιμοποιείται κυρίως σε βαφές, γεμιστικά, gel coat και βερνίκια. Η μεγάλη ποικιλία σε νούμερα επιτρέπει εξαιρετικά λεία φινιρίσματα.

Ποσότητα:
1,31 €

Ταινία Μασκαρίσματος. Ασφαλής πρόσφυση, καθαρή αποκόλληση και δεν αφήνει δόντι.Πολύ καλή εφαρμογή σε καμπύλες επιφάνειες χωρίς να σκίζεται εύκολα σε γωνίες.

Ποσότητα:
available.png
1,64 €

Δίσκοι λειάνσεως ξηράς τριβής για τελικό τρίψιμο πριν το βάψιμο, για σβήσιμο των τρεξιμάτων του χρώματος, την εξαφάνιση του «πορτοκαλιού» από το χρώμα ή το gelcoat και για επαναφορά ξεθωριασμένου χρώματος και gelcoat σε συνδυασμό με τις αλοιφές.

Ποσότητα:
available.png
2,00 €

Κερόπανο Ιδανικό για καθάρισμα των επιφανειών πριν από την βαφή. Το μη υφασμένο υλικό μαζεύει και κρατάει σκόνες και σωματίδια χωρίς να αφήνει υπολείμματα που κολλάνε στην επιφάνεια εργασίας ή τα χέρια.

Ποσότητα:
2,02 €

Μάσκα Προστασίας από Σωματίδια. Παρέχει προστασία στον χρήστη από σωματίδια που δημιουργούνται κατά την διάρκεια εργασιών σε χώρους όπως μηχανουργεία, ξυλουργεία, χωματουργικές και αγροτικές εργασίες.

Ποσότητα:
2,12 €

Λειαντικά Φύλλα Χειρός.Ιδανικά για εφαρμογές λείανσης με το χέρι συμπεριλαμβανομένου τρίψιμο ασταριού, προετοιμασία σβησίματος-βαφής και φινίρισμα βαφής. Κατάλληλο για τρίψιμο πάνελ αλλά και για δυσπρόσιτα σημεία.

Ποσότητα:
2,22 €

Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής 3Μ PPS 16026. Το Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής 3Μ PPS™ έχει μόνο ένα δοχείο τόσο για την μίξη του χρώματος όσο και για την εφαρμογή. Εξασφαλίζει ότι το χρώμα δεν θα έρθει σε επαφή με το περιβάλλον σε καμία περίπτωση (αρα και να γεμίσει πιθανόν σκόνες), αφού το κλειστό σύστημα έχει ενσωματομένο το φίλτρο. Ο καθαρισμός του πιστολιού γίνεται ευκολότερα αφού δεν υπάρχει ο παραδοσιακός κάδος. Το χρώμα μπορεί να αποθηκευτεί απλά βάζοντας μια τάπα στον κάδο PPS.

Ποσότητα: